News

Guillaume Dilley winnaar en kampioen !

De Peugeots 208 die in het kader van de Trophy deelnamen aan de Omloop van Vlaanderen wisten in de RC4-klasse op de eerste drie plaatsen beslag te leggen. Guillaume Dilley, winnaar van deze manche, wist zich meteen ook tot kampioen in de 208 Rally Trophy Belux 2014 te kronen.

Een nieuwe zege in de R2-klasse?

De voorlaatste manche van de 208 Rally Trophy Belux wordt volgend weekend in en rond Roeselare afgewerkt. Zoals gewoonlijk zal het pittige Leeuwtje er proberen te schitteren in de R2-klasse.

Kevin Demaerschalk : "In de wolken met deze overwinning"

Hij mag zich dan nog maar net hebben ingeschreven voor de Peugeot 208 Rally Trophy Belux, Kevin Demaerschalk zette tijdens de GEKO Ypres Rally wel de perfecte wedstrijd neer. In de Westhoek werd hij de onbetwiste winnaar, waardoor hij meteen in de voorste regionen van de tussenstand prijkt.

De beurt aan David Croes om de klasse te winnen

Voor de tweede opeenvolgende keer wist een Peugeot 208 van de ‘Trophy’ de R2-klasse te winnen. Van de zeven Leeuwen die aan de finish van de Rallye de Wallonie stonden was het David Croes die de mooiste prestatie wist neer te zetten. Maar hij was niet de enige rijder van de Peugeot 208 Rally Trophy Belux die zich in de kijker wist te rijden.

Pages

Subscribe to News