Na een veelbelovende jaargang 2014 kondigt Peugeot België-Luxemburg een nieuw seizoen aan van de 208 Rally Trophy. 

De Peugeots 208 die in het kader van de Trophy deelnamen aan de Omloop van Vlaanderen wisten in de RC4-klasse op de eerste drie plaatsen beslag te leggen. Guillaume Dilley, winnaar van deze manche, wist zich meteen ook tot kampioen in de 208 Rally Trophy Belux 2014 te kronen.

De voorlaatste manche van de 208 Rally Trophy Belux wordt volgend weekend in en rond Roeselare afgewerkt. Zoals gewoonlijk zal het pittige Leeuwtje er proberen te schitteren in de R2-klasse.

Hij mag zich dan nog maar net hebben ingeschreven voor de Peugeot 208 Rally Trophy Belux, Kevin Demaerschalk zette tijdens de GEKO Ypres Rally wel de perfecte wedstrijd neer.

Het ziet er naar uit dat het hoogtepunt van het Belgische rallyseizoen een spannende bedoening wordt.

208 Rally Trophy Belux

Sinds zijn eerste voorstelling tijdens de Condrozrally in 2012 is de Peugeot 208 R2 altijd een opvallende rol blijven spelen in het Belgisch Rallykampioenschap. Voor het eerste seizoen opteerde Peugeot België-Luxemburg voor een “light”-formule, die in jaargang 2013 van de 208 Rally Trophy Belux al een tiental teams wist te overtuigen. Dat resulteerde in een aantal uitstekende resultaten van verschillende sterke piloten én de R2-titel voor Cédric De Cecco als kers op de taart.

Subscribe to 208 rally trophy RSS